CAPITAL zoekt gemotiveerde C-HUB jobstudenten! Ben je behulpzaam, pro-actief, tweetalig en op zoek naar extra bijverdienste? Dan is deze job iets voor jou!  

De C-HUB is het gebouw dat CAPITAL ter beschikking stelt voor de jongeren. Het gebouw ligt aan Ijzer en is meer dan 2500 vierkante meter groot. Daarom organiseren partnerorganisaties ook evenementen binnen het CAPITAL gebouw en hebben hiervoor regelmatig een helpende hand nodig. Als C-HUB jobstudent ben je dan verantwoordelijk voor het binnenlaten en verwelkomen van de organisaties, het gebouw openhouden en de organisatie ondersteunen waar mogelijk. 

Daarnaast is CAPITAL ook langer op tijdens de blokperiodes (december, juni & augustus). Tijdens (en soms buiten) deze periode heeft CAPITAL nood aan jobstudenten die het onthaal open willen houden. Bij het onthaal ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van jongeren en andere CAPITAL bezoekers, de bezoekers assisteren bij hun benodigdheden en het gebouw goed afsluiten. 

Belangrijk is dat je altijd pro-actief, geëngageerd en verwelkomend bent. Heb je een link met Brussel, ben je tweetalig en spreekt deze studentenjob je aan? Klik dan op de link om een kort inschrijvingsformulier in te vullen. Wij zullen je in de loop van de zomer terug contacteren met meer informatie.