SAMENWERKEN

Bij CAPITAL zit het in onze
genen om samen te werken
met alle stakeholders uit de
jongerenwerking. Dat zijn in de
eerste plaats de Brusselse
jongeren zelf, maar daarnaast
ook de scholen, organisaties
en bedrijven. Hoe kunnen we
met jou werken aan morgen?

BEN JIJ EEN
BRUSSELSE JONGERE?

Da’s dan perfect, want CAPITAL is er speciaal voor jou! Als jongere ben jij het ‘kapitaal’ van de toekomst en daar willen wij volop in investeren. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen door op één van onze programma’s hieronder te klikken. Lees ook hoe andere jongeren CAPITAL hebben ervaren. Zit je nog met vragen of heb je opmerkingen of suggesties? Vul dan gewoon het contactformulier hieronder in. We kijken er alvast naar uit!

Heb je als jongere een vraag, een opmerking of een suggestie?
Wil je graag eens langskomen om kennis te maken?

Klik dan op onderstaande knop!

BEN JIJ EEN
SCHOOLHOOFD OF
LEERKRACHT?

Dan mag je zeker ons JOBX programma niet missen! Het is een unieke beleving waar jongeren tussen 15 en 25 jaar kunnen kennis maken met de arbeidsmarkt en dit aan de hand van vooruitstrevende technologie. Een geweldige aanvulling op de lessen, die voor vele jongeren de ogen zal openen en hun professionele kansen zal vergroten. Kom ons dus zeker een bezoekje brengen.

Wil je als school/leerkracht graag JOBX met de klas bezoeken?

Klik dan op de knop hieronder!

WERK JIJ IN EEN
BRUSSELSE
ORGANISATIE?

Dan willen we je graag als partner verwelkomen! CAPITAL gelooft in de kracht van co-creatie en we staan open om te bekijken hoe we de kennis, competentie en het domein van jouw organisatie voor de Brusselse jongeren nog kunnen versterken en verbreden. Of kennen we elkaar al en wil je graag een ruimte reserveren voor een event in ons gebouw? In beide gevallen vul je het contactformulier hieronder in en mag je van ons snel een reactie verwachten.

Wil je als Brusselse organisatie graag met ons samenwerken?

 

Klik dan op de knop hieronder!

WERK JIJ IN EEN
BEDRIJF MET EEN
HART VOOR
JONGEREN?

Dan kunnen we samen bergen verzetten! Met ons OPEN-C programma willen we, in co-creatie met bedrijven zoals het jouwe, geweldige projecten organiseren die de Brusselse jongeren helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze deur staat open en de koffie staat al klaar. Aan jou om even het contactformulier hieronder in te vullen en samen maken we er iets geweldigs van.

Heb jij als bedrijf een groot hart voor jongeren? Wil jij samen met CAPITAL een project starten als antwoord op een structurele- of maatschappelijke uitdaging?

Klik dan op de knop hieronder!