CAPITAL zoekt een gemotiveerde JOBX-medewerker! Ben je goed met jongeren, tweetalig en op zoek naar extra bijverdienste? Dan is deze job iets voor jou! 

Wat is JOBX?

Tijdens een JOBX bezoek worden er beroepen, bedrijven en sectoren tentoongesteld aan de hand van verschillende technologieën, zoals virtual reality, augmented reality, hologram, cinema en digital touchscreen. Op die manier wordt een typische werkdag, de werkomgeving, het takenpakket en het persoonlijke parcours van werknemers besproken. De rondleiding gebeurt deels in het Frans en deels in het Nederlands. 

JOBX-rangers zijn verantwoordelijk voor het klaarzetten van de JOBX-ruimte en technologieën bij aanvang, en het opruimen hiervan na afloop. Ze verwelkomen ook de groep en begeleiden en informeren de jongeren bij het bezoek. Dit steeds op een enthousiaste en geëngageerde manier. 

Belangrijk is dat een JOBX-ranger een link heeft met Brussel, tweetalig is en beschikbaar is doorheen het schooljaar en tijdens de werkuren. Ook moet een JOBX-ranger goed overweg kunnen met jongeren, gemotiveerd, sociaal en open zijn. 

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de link om een kort inschrijvingsformulier in te vullen. Wij zullen je in de loop van de zomer terug contacteren met meer informatie.